fbpx
  1. Hjem
  2. Vår Historie

Eiet og drevet av Ellen Kristine Kraakenes

Belle Amie

Belle Amie’s Brudesalong er Norges største og blir blant kunder og samarbeidspartnere betraktet som Norges markedsleder.

Vårt hovedfokus er å handle inn fantastiske kolleksjoner og gi deg det beste fra verdens ledende designere. Vi reiser ut og snakker med designere, ser og tar på kjoler og virkelig snuser inn nye trender og tar dette med hjem til deg. Nye trender og lang erfaring i bransjen er rett og slett en uslåelig kombinasjon!

Slik startet det

Februar 1988

Belle Amie ble grunnlagt av Marie Louise Kraakenes i Februar 1988. Belle Amie`s aller første brudepar giftet seg i Mai 1988. Brudesalongen ble etablert i familiens private bolig i kjelleren, og vokste fort ut over sine grenser. I februar 1993 flyttet Belle Amie til store og flotte lokaler på Hjelteryggen Senter med mer enn 275 kvadrat.

Tidlig krøkes..

Mars 2003

Ellen Kristine var 18 år gammel da mor Marie Louise etablerte butikken, og hun hjalp til fra starten. Etter en tid ute i verden, overtok hun i 2003 Belle Amie fra moren.

Brudepar og friere kom langveisfra for å besøke den attraktive salongen hvor betjeningen var hyggelig, og varene fantastiske. Den gang var vi flinke på å bry seg om kunden og møte deres ønsker, behov og drømmer. Det gjelder fortsatt i dag. I 2008 flyttet bedriften til Bergen Sentrum.

Villa Belle Amie

September 2017

Etter å ha drevet 10 år i Bergen sentrum lengtet Ellen Kristine tilbake til natur og sollys.
«Jeg ble stoppet idet jeg kjørte forbi Steinhuset – av en stemme i meg». «Nå er det oss, kom til meg» Hun gikk opp bakken og tittet inn vinduene for å se at Steinhuset ventet på henne. Hun lo og gråt om en annen, for sannheten er at Hun har drømt om å bli «Lady of the House» siden Hun var 10 år gammel. Men trodd at det var en umulig drøm.

Hun har alltid vært drevet av følelser. Kjærlighet. Passion.
Hun tror på å gjøre drømmer virkelige.
Hun tror på å ha mot til å støtte og elske seg selv nok til å sette drømmer ut i livet.
Hun tror på kraften av å være en puzzlebrikke i et større puzzlespill.

«Belle Amie er hennes kjærlighetshistorie»

Menu
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter