HjemOm ossBelle Amie › Butikken ›

Butikken

Et besøk hos oss er en opplevelse i seg selv.

Hos Belle Amie hjelper vi deg med antrekk og forberedelser for den store dagen. Vi er på konstant søk etter de beste merkene – derfor reiser vi langt for å hente hjem de vakreste kjolene til deg. Du finner ikke maken til butikk i Norge.

Belle Amie betyr “god venninne” på fransk. Vi ønsker derfor at det skal være et inspirerende og trygt sted å komme til hvor all kompetanse er samlet på ett sted og hvor varene er unike og mangfoldige.

Åpningstider

Mandag Stengt
Tirsdag kl. 10.00 – 18.00
Onsdag kl. 10.00 – 18.00
Torsdag kl. 12.00 – 20.00
Fredag kl. 10.00 – 18.00
Lørdag kl. 10.00 – 15.00
Søndag Stengt

Besøk vårt brudehus i naturskjønne omgivelser ved Sjøen

Steinhuset, Langebakken 31 5355 Knarrevik Sotra


View Larger Map

Litt praktisk informasjon ved kjøp av kjole/dress hos Belle Amie Bergen:

Ved kjøp av brudekjole/dress kan du betale antrekket kontant og ta det med deg omgående. Eller du kan betale et bestillingsforskudd på 35% av varens pris ved kontraktinngåelse. Hos oss kan du benytte Visa og Master Card i tillegg til vanlig bankkort. Kjøpet av brudekjolen/dressen er bindende.

Bilder fra butikken

Foto: Christin Eide

Bestill time

for brud og brudgom

Bestill prøvetime

Vi anbefaler en time med stylist, hvor du får hjelp og veiledning til å finne kjolen og tilbehøret som speiler deg. Se prisliste og de forskjellige prøvetimene du kan velge mellom her. Vi ønsker å ta vare på deg best mulig.

Møt din indre Gudinne

Vi har HØY kompetanse her hos oss, og er levende opptatt av det vi holder på med. Vi er entusiaster og brenner for kjærligheten og ønsker VIRKELIG - sammen med deg- å søke å finne den beste og mest unike kombinasjonen til deg og din look.

Varmt velkommen til Belle Amie!

Merk at dette er en henvendelse. Vi kommer tilbake til deg med tilgjengelighet og dato for prøvetime.

Meld deg på Belle Amies nyhetsbrev