HjemOm oss › Besøk Bergen ›

Besøk Bergen

Hvorfor ikke gjøre reisen inn i ekteskapet både romantisk og hyggelig? Kanskje legge opp til en week-end tur litt utenom det vanlige med fokus på Romantikk, vælvære og shopping?

Dersom du ikke bor i Bergen så kan du vite at byen mellom de syv fjell har masse å by på. Vi er stolt over at byens lange historie, og at den er kreativ og nytenkende. I tillegg er vi så blide når solen skinner! Vi har mange gode teater,konserter, Opera i tillegg til Fløien og Ulriken – som er lett å nå. Og god mat. Vi ønsker å by på våre favorittsteder her på siden, og forhåpentligvis kan dette være med på å gjøre det lettere for deg å velge Bergen og Belle Amie som din destinasjon.

Lykke til med planleggingen og romantikken!

Vi har gleden av å tilby ROMANTISK HOTELLPAKKE til spesialpris for våre kunder – hos Bryllypflyer Clarion Hotel Admiral med panorama utsikt til innseilingen til Bergen. Mer sentralt er det vanskelig å få det.

For bestilling les her:Overnatting Belle Amie

Planlegg bryllup i Bergen

Vi har hatt et langvarig samarbeid med Clarion Hotel Admiral i Bergen. Et samarbeid vi er veldig stolt over og setter stor pris på . Våre kunder gir dem sine beste anbefalinger. Hos Hotel Admiral er du i fokus og med godt forarbeide og grundig gjennomkjøring har de opparbeidet seg et sterkt rykte og renome`.

Har du lyst å kontakte dem for et uforpliktende tilbud og en gjennomgang av deres Champagne-Meny så les her:Bryllypflyer Clarion Hotel Admiral.

Hvorfor ikke ta turen til kreative Bergen når du skal velge livets vakreste kjole?
Byen mellom de syv fjell og sine allsidige og flotte butikker og næringsliv.
Det er enkelt å bevege seg til fots i byen og alt er innen rekkevidde.

Vi er lett å nå dersom du reiser med tog, fly, buss , båt eller bil.
Du finner oss i hjertet av Bergen Sentrum, rett bak Politistasjonen.

Våre beste anbefalinger dersom du velger å besøke Bergen:

Hotell Admiral for overnatting.
Lunch på sjarmerende Kaffelade eller Aroma.
Ta med deg/dere gode sko og ta fløybanen opp for å få panorama utsikt over Bergen By. Super-romantisk.

Bestill time

for brud og brudgom

Bestill prøvetime

Vi anbefaler en time med stylist, hvor du får hjelp og veiledning til å finne kjolen og tilbehøret som speiler deg. Se prisliste og de forskjellige prøvetimene du kan velge mellom her. Vi ønsker å ta vare på deg best mulig.

Møt din indre Gudinne

Vi har HØY kompetanse her hos oss, og er levende opptatt av det vi holder på med. Vi er entusiaster og brenner for kjærligheten og ønsker VIRKELIG - sammen med deg- å søke å finne den beste og mest unike kombinasjonen til deg og din look.

Varmt velkommen til Belle Amie!

Merk at dette er en henvendelse. Vi kommer tilbake til deg med tilgjengelighet og dato for prøvetime.

Meld deg på Belle Amies nyhetsbrev